Vinterpaladset og Sukkenes Bro

De fysiske forhold er meget vigtige: Vinterpaladset er placeret på Rungsted Havns Sydmole, og her skete lidt over en fordobling af arealet i 2008, da Festsalen blev bygget til.

De 2 sammenhængende rum er fælles omklædning for mænd og kvinder.

I november 2011 vred en kraftig vinterstorm vor badebro omkring, og Lauget brugte 350.000 kroner på at opføre en ny badebro lidt længere ude ad molen, hvor vanddybden er lidt større det meste af året.

Broskiltet med de smilende forbud. (Tegning: Jens Hage).

Broskiltet med de smilende forbud. (Tegning: Jens Hage.)

 

Vinterpaladset på Sydmolen af Rungsted Havn: Tv. den ældste del. Th. ‘festsalen’, som kom til i 2008. Nu igen i flot marineblå. (Foto: Jesper Alstrøm.)

Vinterpaladset på Sydmolen af Rungsted Havn: Tv. den ældste del. Th. ‘festsalen’, som kom til i 2008. Nu igen i flot marineblå. (Foto: Jesper Alstrøm.)

Denne badebro fik navnet Sukkenes Bro, hvor man sukker af kulde på vej mod vandet og af velvære, når man er på vej tilbage.

Hunde, fiskeri og grillning på broen ikke tilladt.

Vinterpaladset er kun for medlemmer, men du er velkommen til at tage en gæst eller 2 med. Men af respekt for de, der er på venteliste og de, der betaler kontingent, må gæsterne ikke regelmæssigt benytte huset. Men de er velkomne til at bruge bænken uden for samt badebroen.

Faciliteterne har siden sommeren 2020 været underlagt corona-restriktioner. Du kan se aktuel corona-statusforsiden under OBS.

Opdateret februar 2021 – Erling Madsen

Print Friendly, PDF & Email