Vikingeårets 4 højdepunkter

Hørsholm-Rungsted Vikingelaug: Dåb 2015: Sisse Spang, Edda Valentin, Pernille Zenita og Inge Damkjær Jørgensen.

Dåben 2015 – Sisse Spang, Edda Valentin, Pernille Zinita Renge og Inge Damkjær Jørgensen i det rette element.
Foto: Jesper Alstrøm.

De kan tælles på fingrene – og så har du endda én til overs til at pille næse med: Lauget har 4 højdepunkter, hvis lige næppe findes!

Standerhejsning og dåb

Vikingeåret starter den første lørdag i oktober med Standerhejsning og dåb af medlemmer. Får at blive døbt kræver det 2 års aktiv badning – nogle medlemmer er lidt langsommere i optrækket end andre; Jette Holm har rekorden og blev døbt efter at have badet aktivt i 21 år!

Solhvervsfesten

4 højdepunkter – uden lige!

I begyndelsen af december fejrer vi Solhverv med Solhvervfesten. Hér mødes omkring 100 medlemmer til en hyggeaften i Rungsted Golf Klub, hvor den årlige quiz er højdepunktet. En quiz, der giver dig så megen viden, at du er godt rustet til at banke familiens yngste i et hvert form for spil, som kræver paratviden … Næste Solhvervsfest er onsdag 3. december klokken 18.30 – maksimalt ca. 100 deltagere – tilmeldingsliste i Vinterpaladset ca. 1. november 2014.

Julebadningen

Juleaften starter vi med en morgenmad og tester sangstemmen, så vi både musikalsk og mentalt er klar til den lange dag.

Generalforsamlingen

I april holdes den muntre generalforsamling som starter med en middag. 100-140 medlemmer møder op – for som laugsfotograf Jesper Alstrøm sagde, da han et år måtte melde afbud: – Det er ærgerligt at gå glip af denne revy … Det er formentlig én af de få foreninger, hvor beretningen aflægges som tegneserie, idet Runerister Jens Hage simultantegner til Høvdingens beretning. Næste generalforsamling er torsdag 23. april 2015 på Brasserie Rungsted Havn: Middag klokken 18 og generalforsamling klokken 20. 

Oktober 2014 – Erling Madsen

Tegning: Jens Hage.

Tegning: Jens Hage.

Print Friendly, PDF & Email