Rengøringskoordinatoren

Grethe Strauss, tv - rengøringskoordinator. (Foto: Jesper Alstrøm).

Grethe Strauss, tv – rengøringskoordinator. (Foto: Jesper Alstrøm).

Det kan synes ulogisk, at det hedder nullermænd, thi al erfaring fra Lauget bekræfter, at det er kvinder, som samler dem op. Der er således rent faktisk tale om nullerdamer, hvilket også ud fra ligestillings- betragtninger må være politisk korrekt.

På bordet i Vinterpaladset ligger en ugeliste, hvor frivillige rengørere skriver sig på for én uge – de dovne melder sig endda 2 ad gangen til en uges tjans!

I skabet findes en fortrinlig støvsuger af en størrelse, som også svage skjoldmøer kan løfte ud, og så gælder det blot om at støvsuge gulvet 2 gange i ugens løb samt ryste måtten inden for døren.

Du kan også vælge at vaske gulvet: NB: Du må kun bruge rent vand uden tilsætning af nogen art! Der er en særlig moppe med spand – og vandet hentes i hanen på bådebroen.

Særlig flittige kan naturligvis også give sig til at tørre bænke af, fjerne spindelvæv i loft og hjørner og pudse vinduer.

Med den mængde medlemmer, der er, vil du statistisk kunne nøjes med at tage én uge hvert 8. år …

Og da vi siden 2008 har forøget medlemstallet fra 200 til 439 må der være rigtig mange af de nye og nyere medlemmer, som gerne vil gøre et godt indtryk.

Rengøringstjans er en nem og eminent måde!

Har du brug for faglig rådgivning, så kontakt rengøringskoordinator Grethe Strauss.

April 2014 – Erling Madsen

Print Friendly, PDF & Email